Followers

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia

Segmen lagi....semenjak dua tiga menjak ni rajin nak join segmen ....lagi satu segmen aku join nih..meh la jugak join kalau anda berada dikalangan blogger politeknik semalaysia......tak susah pun..apa yang menarik join segmen ni :

meh tengok mata ke mata....turun ke bawah ni baca...

1.mengeratkan hubungan sesama geng bas sekolah(politeknik)
2.pupuk semangat kongsi ilmu.( boleh share segala bagai nota dan soalan nanti)
3.menyokong blogger2 yang masih baru...
4.nak tahu banyak lagi korang boleh kesini

Berasal dari PTSS


"GOOD LUCK UNTUK KORANG YANG TENGAH MENJAWAB penuh khusyuk,STUDY sampai lebam, UNTUK PEPERIKSAAN AKHIR SEM NI......




TERJAH : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

JOM KITA TERJAH SEGMEN BEN ASHAARI



Sape yang berminat,tertarik atau menarik boleh join sama, pergi la ke blog beliau yang memang da fofular www.benashaari.com

tujuan untuk tambah kenalan blog.same2 kita meriahkan dunia blog ni dengan warna warni pensil color.hehehehe...

first time join segmen ben ashaari ni dan selama ni hanya jadi silent reader jer...hehe....

kepada yang terjah,masuk,atau jatuh terjelepuk ke blog ni salam kenal dan salam ukhwah untuk anda semua.

okey la nak sambung study balik.....bye2...have a nice day..


*menuju ke blog maju 2020....tettttttttttttttttt..:)












Habisnya debaran pertama...

Assalamualaikum semua...sekembalinya aku ke tanah air.hahaha...macam pergi bulan madu ke oversea je....hari kesibukan exam makin tenat....tapi aku sempatkan jugak nak menulis...balik awal ke ipoh untuk study MUET speaking yang baru je habis...memang takut debaran nak speak london macam nak pergi akad nikah muaahahaha...examiners sorang lelaki india dan perempuan melayu....nasib baik jadi candidate B.huhu..tajuk yang group aku dapat about Abandoned babies..aiseh..memang isu semasa betul la..yang aku study semua pasal isu semasa takda pun masuk tengok2 tajuk ni dapat dan as a candidate B aku kena terangkan "goverment highlight campaign abandoned babies" lebih kurang macam tu la kan...perah kepala macam santan kelapa aku dapatla 3 point..2 minit aku melalut speak apa yang tahu..wawawa....keluar dari bilik exam kitorang ketawa sama2..at least ada baki 5 minit lagi yang kitorang da tak tau nak discuss apa kat dalam tu.....so..angkat kaki la..legaaaaa da habesss..tq kepada akma,fatin dan mai yang sama2 membantu dalam practice last minit haha.....ada lagi paper2 exam yang perlu diselesaikan...sabor je la.....


*kalau tak mencari takkan dapat..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...