Followers

Habisnya debaran pertama...

Assalamualaikum semua...sekembalinya aku ke tanah air.hahaha...macam pergi bulan madu ke oversea je....hari kesibukan exam makin tenat....tapi aku sempatkan jugak nak menulis...balik awal ke ipoh untuk study MUET speaking yang baru je habis...memang takut debaran nak speak london macam nak pergi akad nikah muaahahaha...examiners sorang lelaki india dan perempuan melayu....nasib baik jadi candidate B.huhu..tajuk yang group aku dapat about Abandoned babies..aiseh..memang isu semasa betul la..yang aku study semua pasal isu semasa takda pun masuk tengok2 tajuk ni dapat dan as a candidate B aku kena terangkan "goverment highlight campaign abandoned babies" lebih kurang macam tu la kan...perah kepala macam santan kelapa aku dapatla 3 point..2 minit aku melalut speak apa yang tahu..wawawa....keluar dari bilik exam kitorang ketawa sama2..at least ada baki 5 minit lagi yang kitorang da tak tau nak discuss apa kat dalam tu.....so..angkat kaki la..legaaaaa da habesss..tq kepada akma,fatin dan mai yang sama2 membantu dalam practice last minit haha.....ada lagi paper2 exam yang perlu diselesaikan...sabor je la.....


*kalau tak mencari takkan dapat..



4 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam dik.
masa time kak ambil exam MUET pun macam kamu..
punyalah seram sejuk..heheheh

mss fix89 said...

hai kak...:) betul tu seram gile2.hehehe...

aleen aiden said...

yeah,alin ambik exm muet mase form 6.memang ngeri bile jadik candidate A.hu3

mss fix89 said...

aleen:betul tu..hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...