Followers

Apa yang selalu Student takutkan?

haii....jawab jawab jawab soalan kat atas tu...and majoriti atau bahasa saintifiknya kebanyakkannya(memandai je aku kan..hee..) para blogger ramai yang bergelar student atau pelajar atau murid atau yang belajar haha aku da merepek...kira kurang lebih macam tu la kannnn.:)...kitorang selalu takut bila menjelang peperiksaan akhir.....dah nak dekat la ni...kalau ada yang tak takut tu aku tak tau la jenis macammana kan mungkin dia keturunan yang tak ada perasaan..hehe...tapi bohong la walau sikit pun kita tak da perasaan gemuruh,gementar,atau sewaktu dengannya kan..malah sesedia mana pun kita, da ready dengan segala macam senjata kat kepala(bukan bawa toyol okey jangan lakukan nyer silap langkah anda akan menyesal seumur hidup)..nak masuk dewan periksa tu mesti risau gilerrr.......waktu masa exam nak datang banyak betul anasir jahat bila kita nak study..macam-macam cerita kengkawan bawak.kalau kat hostel banyak cerita pasal hantu kacau... lagi la kalau cerita cik pon pontia_ _ _ tu kann...sebab diorang semua study 2,3 ,4 pagi...so hantu hantu pun suke la.....lagi la keadaan stress.yang peliknya han han han ni aktif bila kitorang nak periksa je..hari lain dia puasa nak kacau orang....kepada para blogger yang bergelar dan berjawatan student SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN..GOOD LUCK!.


jom kite tengok trailer filem KRU yang bakal menambah koleksi filem seram melayu anda semua...


*Study smart dont study hard..and study smart hard bila periksa nak dekat.:)

1 comments:

Paan~ said...

gud luck tok sume k. xnak extend2... haha.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...