Followers

TERHARU...

Tajuk macam mati kucing la pulak hahahaha.......what ever..(mata turun naik..) satu penghargaan kepada kak jiji & abg fifi...(jijifify) empunya blog SAATAKUKAUPILIH..sebab jadi follower blog ni..:)

(teringat cerita GEMILANG tv3..very klasik header ni kak jiji..like)


korang boleh masuk kedalam blog beliau untuk tahu apa yang ada kat sane..selama aku baca xpernah lagi mengecewakan laa...salah satu idol blog aku la..heheh..:)..happening family..selama ni cuma jadi silent reader jer..last2 tak tahan aku nak komen(kengkonon nak jadi silent je sampai tua kerepot wahahaha..)..drop je kat situ komen..cepat betul kak jiji da datang terjah kesini...tq very much...diorang memang sempoi...hope diorang boleh jadi sehebat blog redmummy and abg ben...


okey scene 2:

dunia da terlalu tua..harini jepun dilanda tsunami..esok lusa belum tentu.



cuba fikirkan walaupun berlaku hampir setiap jam gempa bumi kat sane kenapa bangunan diorang masih teguh berdiri...Zaaaaaassssss...selamat mencari jawapan ......:)



*Ilmu tak datang kalau tak dicari...:)



2 comments:

Cik Moon said...

cikmoon pun suka tgh header dia..sweet je.. (^___^)

mss fix89 said...

btol2 cik moon hehehehe.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...