Followers

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia

Segmen lagi....semenjak dua tiga menjak ni rajin nak join segmen ....lagi satu segmen aku join nih..meh la jugak join kalau anda berada dikalangan blogger politeknik semalaysia......tak susah pun..apa yang menarik join segmen ni :

meh tengok mata ke mata....turun ke bawah ni baca...

1.mengeratkan hubungan sesama geng bas sekolah(politeknik)
2.pupuk semangat kongsi ilmu.( boleh share segala bagai nota dan soalan nanti)
3.menyokong blogger2 yang masih baru...
4.nak tahu banyak lagi korang boleh kesini

Berasal dari PTSS


"GOOD LUCK UNTUK KORANG YANG TENGAH MENJAWAB penuh khusyuk,STUDY sampai lebam, UNTUK PEPERIKSAAN AKHIR SEM NI......




1 comments:

Kay-E said...

terima kasih kerana telah menyertai segmen ini.... diharap group kita dapaat berkembang lagi...

kerjasama anda amat dihargai...

salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...