Followers

Blogger baru bagai goreng pisang panas

Assalamualaikum sume.....saje hari ni nak blogjalankakiayam...tersinggah kat blog Ben Ashaari(bloggersensasimasakini) asal segmen cari dia,asal update selang 10 minit memang dia,asal berita panas pun ada kat die,mat celoteh pun dia...(aku tak tau dia pakai tangan jenis RAM apa yang boleh update sebegitu pantas dia punya blog) sori ye en Ben..saje nak puji disitu..bukan apa leh jadi contoh :) (ntah die baca ntah tak apa yang aku bebel ni haha)..baru la teringat nak join apa2 segmen kalau ada...sekali da tutup pulak..fuhh memang pantas meletop nyah...apa pun dia da senarai kan blogger2 tu...dan nak jenguk2 blog diorang ni....erat kan silaturrahim la kata orang...para blogger semakin hari semakin ramai...kadang2 pusing2 keliling bumi jumpa kawan sendiri yang dulu pernah makan suap2, jalan pimpin tangan,tidur sebantal...haha! jom2 jalan cari kawan2 baru... :)


*Salam ziarah untuk sume...:)

2 comments:

IEQAH said...

hai..ieqahh singgah sini yunk..kita kenaa upgrade byk GB kalau nk kejar abg ben tu :)

The GalleRyn'Z said...

hai, sila dtg ke blog saya yg baru ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...