Followers

BETUL KE X???????

Tajuk ape ni sebenarnye....haha x kisah la tajuk 2 macam 2(sebenarnye x tau nk wat tajuk pe)..hehee....
ape ngarut nih..haa nak cite yang mggu exam da habis pada 10.11.2010...ari ni la....wuyoo seronok giler(gelak guling2)...nak balik kammmmpooonngggggggggg!!!!!(oppss terlebey suda....)
SELAMAT TINGGAL sem 4............:) //senyum ke ni huhu...
hari ni lin belaja wat iklan nuffnang....lama nak wat da..tapi bese la komitmen len banyak xsempat...maklumlah.. baru merangkak kt dunia blog..//biaq pie la ape org nak kate yg penting den bahagio....heeeeeeeeee(sengih).cari punye cari terjumpa maklumat kat blog nie http://annfrendly.blogspot.com
time kasih laa kat akak ni yg bagi maklumat...




cewaah2x....i'm with nuffnang now!!!....:)
sape2 yang xtau pasal nuffnang ni,ntah ape benda ni...ni serba sedikit tentang beliau(da da jgn gune perkataan beliau 2 utk org lerrr)
sikit tentang nama..“Nuffnang” ialah gabungan dua perkataan dalam bahasa Jafaikan. Ia bermaksud “Cukup Bagus“
Nuffnang adalah komuniti pengiklanan blog. Iklan telah dilihat oleh 3 juta pengunjung dalam 100,000 blog setiap hari.

NI PULAK SEJARAH DIE....
Nuffnang.com merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama di rantau Asia-Pasifik.
Pelantar dalam talian kami membolehkan pihak pengiklan untuk menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam lebih 100,000 blog pelbagai jenis pelantar.
Nuffnang.com kini mempunyai cawangan pejabat dalam 4 buah negara; Singapura, Malaysia, Filipina dan Australia.
Selain pengiklanan berasaskan blog, kami juga membina reputasi kami dengan menjadi sebuah komuniti untuk blogger oleh blogger, menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.

oooooooooo...sebenarnye mcm 2...
da faham x...kalo x faham jgk nuffnang ni ape
tgk http://www.nuffnang.com.my/



ni la sikit sebanyak tentang iklan nuffnang.....kalo korang rase perlu daftar la ek..

*wuit byk gak lin cakap ari ni..mimpi pe erk..hehe.....pape pun satu kemajuan untuk blogger setahun jagung nie...






tengah hepi sangaatttttttttt...otak free...nk balik kammmpongg halaman!!!!! (excited benor le ko ni kan).....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...