Followers

Terkezut...

Assalammualaikum para pembaca...lama tak update..nak kate teruk sangat  tak la hehehe..kalau dari puasa sampai sekarang baru nak tulis semula entry...orang len da berbakol-bakol entry diorang....sebab sangat sibuk dengan study dan projek(macam orang len x sibuk hahaha)...sekarang Alhamdulillah dapat habiskan semua dengan baik..and now tengah tunggu graduation diploma in information technology programming..sape yang company diorang tengah mencari pekerja fresh dari ladang..sudikan la menjemput saya...hehe(promote :P)....ape ape pun kan agak terkejut ada jugak orang baca blog ni walau da tinggal lama..tq very much u oll...lepas ni insyaallah akan selalu update..:) dan pada yang aku x sempat nak follow lagi..akan kunjung blog anda semua lepas ni okeyz...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...