Followers

Kepada pencinta novel...

Selamat hari THAIPUSAM.....kepada yang menyambutnyerr...sangat terngeri bila tengok diorang dok cucuk sane sini kat badan, lidah,kepala dan macam-macam lagikan....(tak sakit kerrr.......?????)...biarla kan diorang dengan aktiviti diorang sampai keesok pagi pun.....wawawa....nak cerita tajuk yang kat atas tu.....


haa tengok yang tengah tu BICARA HATi..antara novel peveret aku tu....nak baca novel kena ada feel dulu kan...waktu lapang-lapang nak habiskan tu jenuh lerr dok mengadap buku tu sampai kena tarik telinga ngan mak(sebab dok khusyuk sangat bila kena panggil wat tak tau asam jawa jerr....) aku boleh habiskan membaca 1 hari suntuk 1 buku kalau tiada gangguan asing tanpa makan dan minum waaaa......tapi sekarang ni dok mengadap blog kengkawan je la baca citer diorang tapi tak la sehebat cerita dalam novel yang boleh bawa kita ke alam fantasi kan....hehehe.......

Cerita masa aku duk kat hostel memang ramai peminat novel sebab apa diorang da tak de keje len laaa....ada yang duduk kat hujung tandas,ada yang baring kat katil...,ade yang baring bawah katil..ade yang menangis macam mati kucing...ada yang gelak macam nak masuk hospital rambutan..sebab baca novel punya pasal....ishhh xlarat aku nak citer banyak lagi...

bagi peminat novel tegar boleh la kelaman web ni http://penulisan2u.blogspot.com/

korang boleh dapatkan macam2 series novel dan cerpen kat sini...yang berbakat menulis tu boleh gak hantar kesini karya tu kalau rasa2 korang punyer karya dalam blog tak cukup tempat nak letak kan.......

Cukup sampai sini untuk hari ni ku berceloteh nanti kita jumpe lagi ye kengkawan......


*Setiap manusia tak same..belajarlah menghargai apa yang kita ada..:)

3 comments:

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Fuziani JSR said...

Akak minat baca novel sejak 20 tahun yang lalu.... dan masih membaca novel sehingga kini....

mss fix89 said...

owh ye ke kak...pas ni leh jadi pengikut penulisan2u ni hehehe..minat kite same..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...