Followers

TQ ALL followers......

zzaaaaaaaaaasssssssssssssssssss yess aku dapat siapkan

Award khas untuk semua follower sempena sudah mencecah ke 100 follower...

ImageChef.com


kopi dan milo kod kat sini .....



Sekalung,segulung,sebunga,serantai...penghargaan kepada anda semua yang sudi baca2,tengok2,jeling2,pandang2 blog aku yang tak seberapa ni.....all my follower ambik award yang tak berapa nak comel ni yerr....:) .tinggalkan jejak anda di ruangan komen warna biru berbentuk belon kat atas tu atau kat mana-mana lepas amik yerr...jasa korang semua amat dihargai....



*Bukan senang nak senang dan bukan susah juga untuk jatuh...:)




4 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..
thanks sbb bg award kt fiq..
uhuhuuhu :)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

terima kasih ^^

l@dieslife89 said...

linda aku amekkkkk............

.: Arie Fareeha :. said...

Assalam..i amik ek.. tq:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...